PubMed : דף הבית

PubMed Webinar

PubMed Tutorials

PubMed- כל הדרכים מובילות ל

Pubmed הוא מאגר חינמי והגישה אליו אפשרית מכל מקום בעולם.

בלשונית אודות תמצאו תיאור מלא של המאגר ותכולתו.

כדי להגיע לטקסט המלא של מאמרים הנרכשים ע"י האוניברסיטה בקלות ובמהירות, חשוב להגיע ל-BGU Pubmed מאתר הספרייה הרפואיתכשאתם מחוברים לרשת האינטרנט של האוניברסיטה או בגישה מרחוק.

Pubmed  פתוח למפתחים המעוניינים לכתוב ממשקים חלופיים לאותו מאגר נתונים. לפניכם מגוון ממשקים נוספים לאותו מאגר המאפשרים צורות חיפוש והצגת תוצאות

.שונות מאלה של המאגר המקורי

מה במדריך?

במדריך זה תמצאו:
- מידע על המאגר (מי ומה עומד מאחורי המאגר)
- כל המידע הנחוץ לעבודה עם המאגר PubMed (חיפוש בסיסיחיפוש מתקדם, עבודה עם מילון מבוקר של PubMed וכו')
- טיפים לאיתור המאמרים הרלוונטיים בצורה מהירה ויעילה
- הסברים על איזורי שמירה ועדכונים אישיים במאגר My NCBI

PubMed Commons

Pubmed  - מעכשיו, רשת חברתית אקדמית

PubMed Commons enables authors to share opinions and information about scientific publications in PubMed. All authors of publications in PubMed are eligible to become members. Members play a pivotal role in ensuring that PubMed Commons remains a forum for open constructive criticism and discussion of scientific issues. They can comment on any publication in PubMed, rate the helpfulness of comments, and invite other eligible authors to join.