לאתר ספריית ארן

לפנייה דרך ה-whatsaap

השאלה בינספרייתית

שירותי השאלה בין-ספרייתית

לספרייה הסכמי השאלה עם ספריות אקדמיות אחרות בישראל ומחוצה לה. פריטים שאינם נמצאים באוסף הספרייה, ניתן להזמין מספרייה אחרת (בארץ ובחו"ל):

• ספר, עבודות גמר וכו' (בתנאי שהפריט ניתן להשאלה בספריית האם).
  • סריקה של פריט מידע (כגון: מאמר מתוך ספר או כתב-עת, שאלון, פטנט ועוד). הסריקה נעשית על פי חוק זכויות יוצרים.

שירותי ההשאלה הבין-ספרייתית ניתנים ללא תשלום לאנשי סגל ולסטודנטים:

• הזמנות מחו"ל: ניתן להזמין רק סריקות ולא ספרים שלמים.
  • הזמנות מהספרייה הלאומית: כל הזמנה בודדת שעלותה גבוהה מ-200 ₪ תחויב בעלות ההזמנה.

הזמנת פריט

להזמנות יש להיכנס ל"טופס השאלה בין ספרייתית" הנמצא בסרגל העליון של קטלוג הספרייה BGUsearch. ניתן למלא הזמנה רק לאחר התחברות ל"חשבון משתמש".

לסרטון הדרכה איך להזמין ספר/מאמר בהשאלה בינספרייתית לחצו כאן

הודעה בדבר הגעת הפריט לספרייה תשלח אליכם לתיבת הדוא"ל שסיפקה לכם האוניברסיטה (חשוב שכתובת הדוא"ל שלכם תהיה מעודכנת בכרטיס הקורא). תוכלו לעקוב אחר מצב ההזמנה באמצעות כרטיס הק​ורא המקוון שלכם (נדרשת הזדהות). בסעיף "הזמנות" יופיע פירוט של כל ההזמנות שבוצעו על ידכם. הזמנה בהשאלה בין ספרייתית תירשם כ-השב"ס".

לאחר שנודע לכם כי הפריט סופק לספרייה הינכם מתבקשים להגיע בהקדם לספרייה כדי לאסוף את הזמנתכם או בתיאום מראש nevo@bgu.ac.il

חשוב להתעדכן בשעות הפתיחה בדף הבית של הספרייה, למקרה של שינויים.

לבירורים ופניות ניתן לפנות:

נעמה קרפלוס-נבו

דוא"ל: nevo@bgu.ac.il

טל': 08-6464122

כל הזכויות על התוכן שמורות לספרייה הרפואית. 2012-2024.