For English Skip to Main Content

תיזות ודיסרטציות: חיפוש עבודות תיזה ודיסרטציות

חיפוש עבודות תיזות ודיסרטציות בקטלוג הספרייה

קטלוג הספרייה מאפשר חיפוש מהיר ופשוט של תיזות (לתואר שני) ודיסרטציות (לתואר שלישי) שנכתבו באוניברסיטת בן-גוריון ובמוסדות אקדמיים אחרים בארץ ובעולם.

את החיפוש יש לבצע בעמוד החיפוש הראשי בקטלוג הספרייה   באמצעות צמצום לסוג החומר המתאים בסרגל הכלים הממוקם מתחת לתיבת החיפוש:

יש להקליד מילות חיפוש (נושא, כותר העבודה, מחבר/ת העבודה, שם המנחה) ולהגביל לאחת מהאפשרויות:

תיזות MA (אב"ג) - תציג בתוצאות עבודות המחקר לתואר שני שנכתבו באוניברסיטת בן גוריון

דיסרטציות PhD (אב"ג) - תציג בתוצאות עבודות מחקר לתואר שלישי שנכתבו באוניברסיטת בן גוריון

לקבלת תיזות ודיסרטציות ממוסדות אקדמיים אחרים בארץ ועולם יש לבחור באפשרות של "עוד" ולאחר מכן להגביל ל"תיזות/דיסרטציות"

"חיפוש עבודות תיזה ודיסרטציות של אוניברסיטת בן-גוריון ב"אוספים דיגיטליים

ניתן לאתר עבודות תיזה ודיסרטציות של אוניברסיטת בן-גוריון בלשונית "אוספים דיגיטליים" בקטלוג הספרייה:

1. יש להיכנס לסרגל העליון בקטלוג הספרייה ללשונית "אוספים דיגיטליים"

2. בעמוד האוספים שנפתח יש לבחור ב"אוסף תיזות ועבודות דוקטורט"

3. העבודות מסודרות לפי הפקולטות השונות ובתוכן ממויינות לפי מחלקות

4. בתוך אוסף המחלקה ניתן לבצע חיפוש לפי שם מנחה, מחבר, כותר או מילים

עבודות תיזה ודיסרטציות ממוסדות בחו"ל

חיפוש עבודות תיזה ודיסרטציות אשר נכתבו במוסדות האקדמיים בחו"ל ובמוסדות אחרים בארץ (לא כולם) ניתן לערוך במאגרים שונים. רשימה של מאגרים אלו נמצאת תחת "תיזות ודיסרטציות" ברשימת מאגרי המידע בקטלוג הספרייה:

1. יש להיכנס לסרגל העליון בקטלוג הספרייה ללשונית "חיפוש מאגרי מידע".

2. יש לבחור באפשרות של תיזות ודיסרטציות, אשר תציג את רשימת מאגרי מידע שמאפשרים איתור תיזות ודסרטציות ממוסדות שונים בעולם, או להקליד את שם המאגר בתיבת החיפוש:

מאגר המאגד תיזות מרחבי העולם ומאפשר חיפוש נוח הוא ProQuest Dissertations & Theses Global (ונמצא ברשימה הנ"ל). המאגר מכיל מגוון רחב של עבודות תיזה ודסרטציות (חלקם בטקסט מלא).

הערה חשובה: עבודות תיזה ודיסרטציות מתוך המאגר ProQuest Dissertations & Theses Global מוצגות גם בחיפוש כללי בקטלוג הספריה- BGUsearch, אך להורדת טקסטים מלאים של העבודות יש לבצע חיפוש ישירות במאגר. דרך קטלוג הספרייה לא תתאפשר הורדת טקסט מלא בגישה מרחוק.

!דעתך חשובה לנו

ניתן ליצור קשר עם מידענ.ית מצוות הספרייה